СТАР СТИЛ ПРОЗОРИ

Изработени од чамово, борово и разни тропски дрва, трослојно лепени со дебелина 68/82мм, софт профил со заоблени рабови, термопан стакло 4+16+4 исполнето  со аргон, или стакло “четири сезони“, оков за хоризонтално и вертикално отворање, обоени и лакирани со еколошки бои и лакови, двоен дихтунг, алуминска  окапница. Изведбата е по стандардни и вонстандардни мерки земени на објект.

1a-IMG_5361.jpg2-IMG_5358.JPG2-IMG_5363.JPG2.jpgIMG_0620.jpgIMG_1824.JPGIMG_1918.JPGIMG_1923.JPGIMG_1926.JPGIMG_1931.jpgIMG_2426.JPGIMG_4985.JPGIMG_4987.JPGIMG_5207.JPGIMG_54641.JPGIMG_55711.JPGP1010002.jpgSlika6.jpg

Пресек на дрвен профил за изработка на градежна столарија