СТАНДАРДНИ ПРОЗОРИ

Изработени од чамово, борово и разни тропски дрва, трослојно лепени со дебелина 68/82мм, софт профил со заоблени рабови, термопан стакло 4+16+4 исполнето  со аргон, или стакло “четири сезони“, оков за хоризонтално и вертикално отворање, обоени и лакирани со еколошки бои и лакови, двоен дихтунг, алуминска  окапница. Изведбата е по стандардни и вонстандардни мерки земени на објект.

17.jpgHPIM0437[1].jpgHPIM0441[1].jpgIMG_1835.JPGIMG_2421.JPGIMG_2422.JPGIMG_2425.JPGphoto005_RJ.jpgphoto039_RJ[1].jpg

Пресек на дрвен профил за изработка на градежна столарија